Kickoff Boost för effektivare marknadsföring

11.10.2023
Jakobstad Kultur som förändringskraft Forskning
MicrosoftTeams image 58

Planerar du att starta ett företag eller behöver du en nystart i ditt företagande? Vet du vilka dina kunder är och var du hittar dem?

Kom med på Kickoff Boost i Jakobstad där du får verktyg för att identifiera din kund och paketera ditt budskap så det når rätt målgrupp. Under två eftermiddagar (26.10 samt 31.10) har du möjlighet att jobba med utvecklingen av ditt eget företag. Programmet innehåller sessioner med experter i kombination med praktiska övningar och verktyg för det egna företagets utveckling samt möjlighet till konsultation.

Efter boosten har du en plan för hur du kan utveckla företagets strategi, affärsmodell och hur du kan använda AI för att hjälpa till med din digitala marknadsföring.

Det är kostnadsfritt att delta i tillfällena och servering ingår. Anmäl dig senast torsdagen den 19.10.2023. En anmälan gäller för alla tre tillfällena.

Torsdag 26.10 kl. 13-16

Plats: Campus Allegro, Jakobstad, rum 464, Spetsfabriken, 4. vån. 

Program

Kl. 13-14.30 Identifiera din kund, Tobias Björkskog, MBA, projektledare  yrkeshögskolan Novia, Sandra Holm, projektledare Centria yrkeshögskola

Kl. 14.30-16 Effektivera din verksamhetsmodell, Tobias Björkskog, MBA, projektledare  yrkeshögskolan Novia, Sandra Holm, projektledare Centria yrkeshögskola


Tisdag 31.10 kl. 13-16

Plats: Campus Allegro, Jakobstad, rum 464, Spetsfabriken, 4. vån. 

Program

Kl. 13-15 Digital marknadsföring och AI, Jonathan Björkskog, Genero Oy Ab

Kl. 15-16 Paketera ditt budskap med Storytelling, Pernilla Howard, Projektledare Centria yrkeshögskola 

Tisdag 7.11 kl. 17-19

Plats: Concordia, Skolgatan 25-27 C, Jakobstad

Program

Uppföljning och konsultation, företagsrådgivare Kari Myllymäki, Concordia


Boosten ordnas av Concordia i samarbete med Novia och Centria inom det ESF-finansierade projektet Myrsky.

Projektet finansieras med anslag från REACT-EU-instrumentet som en del av unionens åtgärder som vidtagits med anledning av covid-19-pandemin.