Kostnadsfri kurs: ChatGPT i turismföretag

13.3.2024
Hållbara samhällen och företag Evenemang
chatGPT
Datum: 13.3.2024-27.3.2024
Tid: 14.00-16.00
Plats: Online

Via projektet KompetensBoost erbjuds avgiftsfria kursen ChatGPT i turismföretag” för dig som är företagare inom turism- och restaurangbranschen. Kursen ges online och pågår tre onsdagseftermiddagar i mars. 

Med hjälp av ChatGPT kan du effektivera din textproduktion, skapa nya produktkoncept, förbättra din kundservice, planera din marknadsföring och så mycket mera, allt i rekordfart.

Under kursen lär du dig teori om verktyget, hur det används och att skriva så kallade ‘prompts’, vilket innebär de instruktioner du ger åt verktyget / vad du ber ChatGPT att göra. Dessutom får du inspiration och möjlighet till att skapa en strategi på hur du kan använda verktyget för att utveckla din egen verksamhet!

Så, är du intresserad av att lätta på din arbetsmängd så att du kan frigöra mera av din tid till något annat? Då är den här ChatGPT kursen något för dig!

Kursen består av självstudier och tre lektioner som ordnas kl. 14.00-16.00 den 13.3, 20.3 och 27.3 på Microsoft Teams. Kursen undervisas av Rolf Gammals, lektor i företagsekonomi vid Yrkeshögskolan Novia.

Länk till anmälan