After Work med KompetensBoost

27.9.2023
Åbo Evenemang
AW KB Webbsida
Datum: 27.9.2023
Tid: 16.00-17.30

After work med fokus på kompetensutveckling inom turism och restaurang för alumner, studerande och företag.

Evenemanget kommer att äga rum den 27 september kl. 16 -17.30 på Skärgårdsbaren (Auragatan 14) i Åbo

Du har möjlighet att träffa andra inom branschen och diskutera de senaste trenderna och utmaningarna inom turism och restaurang. Vi kommer höra intressanta inlägg från Gunilla Sjöberg, Direktör för Aboa Congress & Event Services och Nikolai Sumelius, Krögare på Skärgårdsbaren och Novia alumn. KompetensBoost bjuder på pizza och en dryck per person.

Vi ser fram emot en givande och trevlig after work med goda diskussioner.

Välkommen!


Anmälan senast 21.9.2023

Välkommen!

 

Evenemanget ordas inom projektet KompetensBoost .

Projektet är ett svenskspråkigt kompetensutvecklingsprojekt för arbetslivet. Inom projektet KompetensBoost jobbar svenskspråkiga partners inom fria bildningen, andra stadiet och högskoleväsendet tillsammans med arbetslivet för att utveckla kortkurser för kompetensutveckling i turism- och restaurangbranschen. Projektet erbjuder kompetensutveckling inom företagande och service, digitalisering, ledarskap, restaurangkunskap och kultur och språk. Projektet pågår till hösten 2024 och kurspaket kommer att erbjudas våren och hösten 2023 samt våren 2024. 

KompetensBoost vill svara på branschens behov av arbetskraft, samtidigt som projektet erbjuder personer med intresse för turism och restaurang en möjlighet att med låg tröskel komma in i arbetslivet. Kortkurserna ordnas i Egentliga Finland, Österbotten och Västra Nyland, antingen med fysisk eller digital närvaro.

Projektet finansieras av SKOLS –Servicecentret för kontinuerligt lärande och sysselsättning (Jotpa) och kurserna som ordnas inom projektet är kostnadsfria. SKOLS önskar främja kompetensutvecklingen hos befolkningen i arbetsför ålder och tillgången på kompetent arbetskraft.