Kurs: Foto och text på sociala medier

16.4.2024
Evenemang Hållbara samhällen och företag Fortbildning
Some KompBoost
Datum: 16.4.2024
Tid: 16.00-18.00
Plats: Online

Känns sociala media utmanande? Skulle du vilja ta bättre bilder med din telefon? Då är KompetensBoost kursen om sociala media med Laura Johansson, lektor vid Novia, ett perfekt val för dig!

Kursen "Foto & text på sociala medier: lär dig jobba effektivare och mer målmedvetet" är avsedd för dig som vill lära dig arbeta mer effektivt på sociala medier, bli bättre på fotografering med din mobiltelefon, editera fotona och skriva säljande textinnehåll som tilltalar just din målgrupp. Med det du lär dig kommer du att spara tid samtidigt som du får bättre resultat på sociala medier!

Under kusen får du även ökad förståelse för vad som fungerar och inte fungerar på sociala medier, du blir bättre på att planera din kommunikation på sociala medier med hjälp av strategier och olika slags planeringsverktyg och du får idéer du kan använda. Du får tips av en fotografen för att ta bättre bilder med din telefon och för att enkelt editera snygga bilder!

Kursen består av tre onlinetillfällen med föreläsning + workshop och de ordnas kl. 16.00-18.00 den 16.4, 25.4 och 2.5.

Mera information samt anmälan: https://fortbildning.novia.fi/kurser/visa/1391 

Inom projektet KompetensBoost jobbar svenskspråkiga partners inom fria bildningen, andra stadiet och högskoleväsendet tillsammans med arbetslivet för att utveckla kortkurser för kompetensutveckling i turism- och restaurangbranschen. Projektet finansieras av SKOLS –Servicecentret för kontinuerligt lärande och sysselsättning (Jotpa) och kurserna som ordnas inom projektet är kostnadsfria. SKOLS önskar främja kompetensutvecklingen hos befolkningen i arbetsför ålder och tillgången på kompetent arbetskraft.