Seminaariohjelma 2018



Keskiviikko 21.3.2018

klo. 13-17, Seminaari - Biomateriaalipakkaukset (Luento pidetään englanniksi)

klo. 18-20, Get together ja Suomen Artesaaniruoka ry, Jäsenkokous, Hotel Sea Front (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)

Torstai 22.3.2018

klo. 9-10, Avajaiset

klo. 10.15-11.15, Luento - Lähiruoka, ruokaverkostot ja talous (Luento pidetään suomeksi)

klo. 11.30-12.30, Luento - Lähituotanto ja ruokakeskipiste (Luento pidetään ruotsiksi)

klo. 12.30-13.30, Lounas

klo. 13.30-17.00, Yrityskäyntejä – Villi ruoka (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)

klo. 18.00, Nörttien pöytä, Hotel Sea Front, Ravintola Strandis (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)

 

Perjantai 23.3.2018

klo. 9-10, Luento - Puutarhan kultaa (Luento pidetään ruotsiksi)

klo. 10.15-11.15, Luento -  Artesaanituotteeni (Luento pidetään ruotsiksi)

klo. 11.30-12.30, Esittely - Suomalaisen Aidon Siiderin Seura (Luento pidetään suomeksi)

klo. 12.30-13.30, Lounas

klo. 13.30-14.30, Luento - Pohjoismainen ruoka, Best practice (Luento pidetään englanniksi)

klo. 14.45-16.00, Asiantuntijoiden lausunnot (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)

klo. 18.00, Juhlaillallinen ja palkintojenjako, Hotel Sea Front (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 


Seminaarien aineistot 2017

Paneldiskussion kring ursprungssorter
Storytelling
Hälsingestintan
Skapa mervärde av mathantverk
Livet som mathantverkare

Seminaarien aineistot 2016

Mathantverkare och företagare
Nordisk matkultur - något att vara stolt över
Den nordiska mattävlingen 2017
Artisan/local food in the West Nordic countries
Traditionell småskalig matkultur
Det nordiska skärgårdssamarbetet
Original Finnish and Nordic varieties of heirloom plants
Original Finnish and Nordic varieties of heirloom plants, osa 2, Tuula Pehu
Innovativa förpackningar, del I
Innovativa förpackningar, del II