Lähiruoka, ruokaverkostot ja talous

Luento, Lähiruoka, ruokaverkostot ja talous, torstaina 22.3.2018 klo 10.15 -11.15, Ammattikorkeakoulu Novia, Raaseporintie 9, 10600 Tammisaari, huone C198-199. Luento pidetään suomeksi!

Onko kannattavaa olla lähiruokayrittäjä?
Kysyntä ja kiinnostus paikallisesti tuotettua ruokaa kohtaan on monien muiden maiden tapaan kasvussa myös Suomessa. Samaan tapaan myös ryhmä maanviljelijöitä ja muita yrittäjiä markkinoi tuotteitaan paikallisena ruokana. Paikallinen ruoka liitetään yleensä tuotteiden myyntiin suoraan tilalta. Mutta suoramyynti tarjoaa myös uusia myyntikanavia, viimeisimpänä niistä suosioon ovat nousseet verkkokaupat ja myynti sosiaalisen median alustojen kautta.

heikkilaLuennon pitää Lotta Heikkilä.