Seminarium i Närpes om framtidens grönsaker
17.11.2025
Vilka grönsaker kommer vi att äta i framtiden? Det här, och mycket mer, diskuteras under ett seminarium i Närpes måndagen den 17 november. Evenemanget ordnas av Noviaprojektet Framtidens grönsaker.
Tid: Måndag 17.11 kl. 13-16.
Plats: Hotel Red & Green i Närpes.
PROGRAM
- Kl. 13: Välkomsthälsning
Lena Korkea-aho, Yrkeshögskolan Novia
- Kl. 13.10: Framtidens grönsaksdisk - då, nu och sen?
Fredrik Fernqvist, Sveriges lantbruksuniversitet
- Kl. 14.10: Kaffepaus
- Kl. 14.40: Från svinn till vinn - när även den krokiga gurkan har ett värde
Linnea Strand, Livsvinn
- Kl. 15.10: Trendspaning
Heidi Barman-Geust, Yrkeshögskolan Novia
- Kl. 15.30: Konsumentperspektiv
Peter Björk, Hanken
- Kl. 15.50: Diskussion och sammanfattning
Anmälan senast 10.11. Man kan delta på plats och online.