Svenska ansökan 2022_10svart

Korkealaatuinen Novia

Noviassassa on yli 5000 opiskelijaa ja 350 työntekijää. Novia osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen kehitykseen. Tarjoamme ruotsin- ja englanninkielistä koulutusta monella eri alalla. Koulutuspaikkakuntia ovat Vaasa, Turku, Raasepori ja Pietarsaari.

 

Man med VR-glasögon

Tutkimus, kehitys ja innovaatio

Lue lisää

oppnayh

Avoin AMK


Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Avoin AMK toimii myös väylänä korkeakouluun. Lue lisää.

alumni

Alumni

Novian alumnitoimintaa

 

Tutkimus, kehitys ja innovaatio

Tutkimus, kehitys ja innovaatio

Avoin AMK

Bekanta dig med Novias fortbildningar

Alumni

Tervetuloa!

Studera på svenska

Novia erbjuder Bachelor- och Masterutbildning

Tapahtumia

Näytä kaikki

Mitä etsit?

Svenska ansökan 2022

Korkealaatuinen ammattikorkeakoulu

Noviassa on 4800 opiskelijaa ja noin 320 työntekijää. Novia osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen kehitykseen. Haluamme nähdä opiskelijoidemme kasvavan ammatillisessa roolissaan ja antaa heille tulevaisuuden työmarkkinoilla tarvittavaa osaamista. Tarjoamme monenlaisia täydennyskoulutusmahdollisuuksia myös jo työelämässä oleville. Tuemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä tarjoamalla TKI-työtä, johon osallistuvat niin opiskelijat kuin henkilöstökin. Tarjoamme ruotsin- ja englanninkielistä koulutusta monella eri alalla.

Novia on Suomen suurin ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu. Koulutuspaikkakuntia ovat Vaasa, Turku, Raasepori ja Pietarsaari.

Novialla voit opiskella AMK-tutkinnon ja YAMK-tutkinnon ruotsin- ja englanninkielisessä koulutusohjelmissa. Novia tarjoaa myös erikoistumis- ja täydennyskoulutusta sekä Öppna YH (Avoin AMK) opintoja.

DNV FI certifikat
KARVI AUDITOITU

Novialle myönnetyt laatuleimat

Ensimmäisena korkeakouluna Suomessa, Novian laadunvarmistusjärjestelmä sai vuonna 2019 Karvi:n uuden auditointimallin 2018-2024 mukaisen laatuleiman. Auditointi on voimassa kuusi vuotta. 

Novia on myös ISO 9001 DNV auditoitu korkeakoulu.