Uudistettu panostus yhteistyöhön opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa

2.3.2015
Lehdistötiedote
LL 20130523 novia 3994

Technobothnian kolme korkeakoulua, Vaasan yliopisto, Vaasan ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia tekevät ainutlaatuisen panostuksen yhteistyöhön tekniikkakoulutuksessa Vaasassa. Esimerkkejä tästä ovat uudistetut kotisivut, yhteinen osallistuminen Pop-Up Pohjanmaa-tapahtumassa sekä uuden yhteisen palkatun resurssin, Technobothnian koordinaattorin avulla. Technobothnia vahvistaa Vaasan seudun asemaa merkittävänä tekniikan osaamisen keskuksena. Laboratoriossa toimivat kolme korkeakoulua joilla on teknillistä koulutusta Palosaaren kampusalueella, Technobothnian välittömässä läheisyydessä.

Opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothnian on uudistanut kotisivunsa. Sivuilta löytyy tietoa Technobothnian yrityspalveluista, insinööri- ja diplomi-insinöörien koulutuksesta Vaasassa sekä yleistietoa laboratorion toiminnasta ja historiasta. Uusi sivusto on responsiivinen, selkeä ja sen sisältöä päivitetään jatkuvasti.

Korkeakoulujen ja elinkeinoelämän välinen ainutlaatuinen yhteistyö mahdollistaa hyvin varustellun ja monipuolisen laboratoriokokonaisuuden niin opiskelijoille kuin seudun yrityksille. Technobothnia on osa Vaasan 165-vuotisen teknisen koulutuksen ja koulutusyhteistyön jatkuvuutta ja kehitystä. Palosaaren kampusalue kasvaa ja yhteistyötä teollisuuteen, elinkeinoelämään ja korkeakouluihin vahvistetaan.

Lue lisää osoitteessa www.technobothnia.fi

Lisätietoja:
Vaasan ammattikorkeakoulu, tekniikan yksikön johtaja, Jorma Tuominen puh. 040 582 7623
Vaasan yliopisto, teknillisen tiedekunnan dekaani Erkki Antila puh. 029 449 8271
Yrkeshögskolan Novia, enhetschef Jonas Waller, puh. 050 374 2477