Jurymedlemmar 2018
 Jon Randow
Jon Randow
Gedigen kockbakgrund möter korvmakeri på hantverksmässigt vis. Jon tar vara på smaker och kunskap om tekniker. Belönad med Svenska Korvakademins hederspris i februari 2018.
 Ilona Miglavs
Ilona Miglavs
Utbildningsansvarig, marinbiolog med erfarenhet och kunskap om fisken i vattnet och hela vägen till måltiden.
 Anita Storm
Anita Storm
Marthornas ekologirådgivare, biolog i grunden och med naturen som det bästa skafferiet för mat och mediciner.
 Maria Tigerstedt
Maria Tigerstedt
Maria är en stor vän av närmat och som driver Mustila Viini i Kouvola.
 Leena Jansson
Leena Jansson
Sommelier och rutinerad juryordförande från ett flertal tävlingar i Sverige.
 Marie Backrud Ivgren
Marie Backrud Ivgren
Marie, som doktorerat i rymdteknik presenterar sig som mejerska. På Löfsta herrgårdsmejeri ystar hon av egna kor och getters mjölk ostar i världsklass. Löfsta-lund osten inbringade ett guld i World Cheese Award i London.
 Manfred Enoksson
Manfred Enoksson
Manfred, bagaremästare som delar med sig, utbildar och inspirerar i konsten att baka ekologiskt och med surdeg.
 Karin Limnell
Karin Limnell
Lektor i gastronomi
 Mattias Dernelid
Mattias Dernelid
Mattias Dernelid, produktchef för Smakriket vars producenter arbetar med naturliga processer där människans hand är närvarande genom hela produktionskedjan.

Suvi Malin
Matexpert,  Maa- ja kotitalousnaiset i södra Finland.  
