Sandra Holmäng, Estenom (YH)

Sandra HolmangBerätta kort om ditt yrke, vägen dit och vad som påverkat ditt yrkesval.

Började blogga ungefär 2009 och kände redan då att jag älskade att hjälpa andra med deras stil via bloggen. Då föddes tankar både om att jobba med bloggen och om att starta mitt eget stilkonsulteringsföretag. 2014 gjorde jag mitt första samarbete på bloggen och startade då mitt första företag för att kunna göra samarbeten "på riktigt". Under estenomstudierna bestämde jag mig för att 2016 tillsammans med Robert och Heidi starta företaget Voga Styling. Dessa två företag jobbar jag idag heltid med :) För mig har kläder, att hjälpa andra med sin stil och att få bestämma själv gjort det enkelt att bli egenföretagare!

Vad är det bästa med ditt yrke

Att jag får jobba med min stora passion i livet, att det är utmanande, ingen dag är den andra lik och jag får vara precis så kreativ som jag vill 

Hur har dina studier på påverkat dig i ditt val av yrke och vägen dit? / Känner du att du har haft nytta av din utbildning i ditt yrkesliv?

Jag visste redan innan estenom vad jag ville, men utbildningen förstärkte känslan och gav mig mera kött på benen samt ett större självförtroende att voga ;) Så gott som alla bitar i utbildningen har gett stöd i mitt jobb!

Vad saknar du mest från studietiden?

Studiekompisarna! Att få vara kreativ i en stor grupp! De flesta lektioner var praktiska vilket jag föredrar och man jobbar mycket i grupp/par! Det saknar jag!

Vilka är dina framtidsplaner? Hur ser din framtid ut?

Att bygga ett modeimperium! Haha. Fortsätta bygga på det jag har, utveckla företagen och växa! Jag vill gärna se Voga Styling i andra städer och utomlands samt att mina sociala medier ska växa och bli något mera. Att kunna anställa är ett mål!