30.11.2016

Artesaaniruuan SM-kilpailu järjestetään lokakuussa 2017 Raaseporissa

Brod leipa p3Artesaaniruuan suomenmestaruuskilpailu järjestetään myös ensi vuonna Raaseporissa Yrkeshögskolan Noviassa. Ajankohta on 4.-6. lokakuuta 2017. Pääjärjestäjänä on Rannikon Ruoka-niminen artesaaniruokahanke. Kyseessä on Pohjanmaan, Turunmaan, Ahvenanmaan ja Uudenmaan yhteistyöhanke. Kilpailu toteutetaan yhdessä alan yhdistysten ja muiden elintarvikealan toimijoiden kanssa. Yhteistyö rakentaa pohjan koko maata kattavalle verkostolle, jonka avulla ruoka-artesaanit voivat vaihtaa kokemuksiaan ja tietotaitoaan.

Kilpailu järjestetään, jotta artesaaniruoka tulisi tutuksi kuluttajille ja alan kehitys nopeutuisi. 

Kilpailulla halutaan kannustaa ruoka-artesaaneja työssään ja innostaa heitä kehittämään yrityksiään ja tuotteitaan. Viime lokakuussa järjestettyyn ensimmäiseen SM-kilpailuun osallistui noin 60 yritystä yhteensä 170 tuotteella.

Kilpailukategoriat, säännöt ja oheisohjelma julkaistaan projektin kotisivuilla talven aikana. Lisätietoja löytyy osoitteesta novia.fi/mathantverkfm/home-fi-fi/

Lisätietoja:
Ann-Louise Erlund, Yrkeshögskolan Novia, puh. 044 799 8406, ann-louise.erlund@novia.fi
Jonas Harald, Företagshuset Dynamo, puh. 050 548 3400, jonas@dynamohouse.fi

Siirry "Projektilehdistötiedotteet"-sivulle