Samverkan och tjänster

Vill du samarbeta med oss?

Är du företagare, politiker eller företräder du kanske en kommun, organisation eller en annan utbildningsorganisation? Har du frågor, idéer eller önskemål om att samarbeta med oss? Hör av dig, så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person på Novia.

För att fånga upp goda idéer och fina initiativ som stärker utvecklingen på de orter där vi verkar, bedriver vi proffsig projektverksamhet på fem olika fokusområden. Vår mångåriga forsknings- och utvecklingsverksamhet har gett oss gedigen projektkompetens, goda nätverk och många trogna samarbetspartner, men vi är alltid intresserade av nya idéer och aktörer.

Tack vare vår mångsidiga verksamhet kan vi också skräddarsy olika fortbildningar, kurser eller workshops med aktuella teman och intressanta föreläsare.

Ifall du vill ordna ett seminarium, informationstillfälle eller evenemang kan vi bidra till innehållet eller helt enkelt hyra ut våra utrymmen enligt dina behov.

Novia erbjuder tjänster inom följande områden


Utbildning och studerandesamarbete, fortbildning, mätningar, konsultering, kurser, workshops, föreläsningar och utvecklingsprojekt.