19.10.2020

Yrkeshögskolan Noviassa kaksi uutta englanninkielistä koulutusohjelmaa Pietarsaaressa

campus allegro

Yrkeshögskolan Noviassa kaksi uutta englanninkielistä koulutusohjelmaa kultuurialalla Campus Allegrossa Pietarsaaressa.

Noviassa alkaa syksyllä 2021 kaksi englanninkielistä koulutusohjelmaa: Bachelor of Fine Arts, Fine Arts (kuvataide) sekä Master of Culture and Arts, Photography.

Campus Allegro saa tiloihinsa kaksi uutta koulutusohjelmaa. AMK-tutkinto Bachelor of Fine Arts, Fine Arts keskittyy vahvasti ammattitaiteilijan rooliin. Ohjelman sisältö muotoutuu talvella 2020–2021 ja Pietarsaareen rekrytoidaan lehtori. Bachelor-koulutuksessa on seitsemän aloituspaikkaa, ja sen odotetaan herättävän suurta kansainvälistä kiinnostusta. Koulutus tarjoaa synergiaa kuvataiteen vastaavien ruotsinkielisten koulutusohjelmien kanssa. Ohjelma toteutetaan 3-vuotisena pilottikokeiluna.

Tavoitteena on tarjota opiskelijoille nykytaiteen syvempää ymmärrystä ja osaamista sekä omat taiteelliset valmiudet. Koulutusohjelma kattaa 240 opintopistettä. Opiskelijat saavat opinnoissaan valmiuden toimia kuvataiteilijoina ja laajan taidekentän asiantuntijoina.
Lue lisää koulutuksesta tästä.

Ylempi AMK-tutkinto Master of Culture and Arts, valokuvaus, kattaa 60 opintopistettä, ja koulutus kestää 1,5 vuotta. Ohjelma on suunnattu ammattivalokuvaajille kaikkialta Euroopasta, ja sen toteutuksessa näkyy kansainvälinen leima. Ohjelmassa keskitytään opiskelijan ammattiprofiilin kehittämiseen ja verkostojen rakentamiseen myös kotimaan ulkopuolelle. Koulutusohjelmassa on 15 opiskelupaikkaa. Lue lisää koulutuksesta tästä.

Hakuaika koulutusohjelmiin on 7.–20.1.2021. Hakeminen tapahtuu verkossa studyinfo.fi:n kautta.

Lisätietoa antavat:
Yrkeshögskolan Novia, dekaani Håkan Omars, puh. 040 550 8734
Yrkeshögskolan Novia, koulutuvastaava Emma Westerlund, puh. 050 323 8997

Lähettäjä:
Yrkeshögskolan Novia, viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, puh. 050 561 7803

 

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle