22.10.2020

Yrkeshögskolan Novia aloittaa kaksi englanninkielistä terveyden ja hyvinvoinnin koulutusohjelmaa

grupp med studerande

Terveyden ja hyvinvoinnin alalle tulee kaksi uutta englanninkielistä koulutusohjelmaa – kauneudenhoidon AMK-tutkinto Bachelor of Beauty and Cosmetics, suuntautumisena Beauty Care, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ylempi AMK-tutkinto Master of Health Care/Master of Social Services, suuntautumisena Health Care and Social Services.

Bachelor of Beauty and Cosmetics, Beauty Care on uusi englanninkielinen 210 opintopisteen (3,5 vuotta) kauneudenhoitoalan koulutusohjelma Campus Vaasassa. Ohjelmassa käsitellään ihmisen sisäistä hyvinvointia työskentelemällä ihmisen ulkoisten edellytysten parissa. Opiskelija luo esteettisiä ja visuaalisia kokonaisuuksia asiakkaille ja malleille vaihtelevissa työympäristöissä. Opiskelijat saavat kauneudenhoitoalalta laajan osaamiskirjon, mm. meikkaus, tyyli, hiukset ja iho, ja voivat toimia vaihtelevissa työtehtävissä. Koulutus järjestetään nyt englanniksi rekrytoinnin laajentamiseksi ja kansainvälistymisen edistämiseksi. Noviassa tarjottiin aiemmin estenomi-koulutusta ruotsin kielellä vuodesta 1999. Lue lisää koulutuksesta tästä.

”Bachelor-koulutuksessa on 20 aloituspaikkaa, ja sen odotetaan herättävän suurta kiinnostusta. Koulutus tarjoaa synergiaa Novian vastaavan ruotsinkielisen estenomi-koulutusohjelman kanssa. Tutkinnon nimenä on Bachelor of Beauty and Cosmetics”, laitoksen johtaja Eva Matintupa kertoo.

Master of Health Care/Master of Social Services, Health Care and Social Services -koulutusohjelma kattaa 90 opintopistettä (n. 2 vuotta) ja johtaa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon. Koulutus toteutetaan virtuaalisena. Ohjelma on tarkoitettu työelämässä toimiville, jotka haluavat syventää ja laajentaa erikoisosaamistaan. Opinnot tarjoavat mahdollisuuden asiantuntijuuden kartuttamiseen moniammatillisen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseksi. YAMK-koulutuksessa on 20 aloituspaikkaa, ja kysynnän odotetaan olevan suurta. Tutkinnon nimenä on Master of Health Care/Master of Social Services. Lue lisää koulutuksesta tästä.

Molemmat koulutusohjelmat alkavat syksyllä 2021.
Hakuaika koulutusohjelmiin on 7.–20.1.2021. Hakeminen tapahtuu verkossa studyinfo.fi:n kautta.

Lisätietoa antavat:
Yrkeshögskolan Novia, dekaani Eva Matintupa (Vaasa), puh. 050 538 6671
Yrkeshögskolan Novia, Bachelor of Beauty and Cosmetics -koulutusohjelman vastaava Jaana Ylimartimo-Nybäck (Vaasa), puh. 050 381 2861
Yrkeshögskolan Novia, Master of Health Care/Master of Social Services -koulutusohjelman vastaava Camilla Strandell-Laine (Turku), puh. 050 472 8127

Lähettäjä:
Yrkeshögskolan Novia, viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, puh. 050 561 7803

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle