28.5.2015

Novian uudet verkkosivut julkaistaan tänään

aboa mare 200v 126 mv

Yrkeshögskolan Novia julkaisee uudet verkkosivunsa torstaina 28.5. Uusilla sivuilla on uudenlainen hakutoiminto ja myös henkilökunnan yhteistiedot löytyvät sieltä. Sivujen ulkonäkö on raikas, kuvia käytetään enemmän ja sivut ovat entistä käyttäjälähtöisemmät.

”Nyt julkaistavan novia-fi –verkkosivuston uusintatyö on ollut käynnissä koko kevään ajan. Uudella etusivulla, joka koostuu tarpeen mukaan siirrettävistä moduuleista, fokus on koulutuksessa ja siinä, mitä Novialla tapahtuu”, kertoo viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö.

”Koulutus saa enemmän näkyvyyttä etusivulta lähtien ja pystymme nyt paremmin esittelemään koulutusten sisältöjä verkossa kuvien, tekstien ja filmien avulla. Tämä on tulevaisuudessa tapamme esitellä koulutuksiamme. Näin voimme huomioida mahdollisten korkeakouluhakijoiden lisäksi myös muut sidosryhmät, esimerkiksi opinto-ohjaajat, poliitikot, päättäjät, elinkeinoelämän sekä median ja toimittajat”, Svartsjö jatkaa.

Uudistetun hakutoiminnon avulla tiedonhakijan on helpompi löytää etsimänsä tieto. Uusien sivujen haku toimii paremmin ja sen peitto on parempi.

”Uudet sivut sopivat kaikille laitteille ja reagoivat herkästi. Se on tärkeää, sillä sivujen käyttö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Esimerkiksi iPadin käyttäjät huomaavat, että uudet sivut toimivat sujuvasti myös mobiililaitteilla”, Svartsjö sanoo.

Novian verkkosivujen käyttäjät voivat ”peukuttaa” haluamiaan sivuja sekä jakaa kiinnostavia sivuja ystävien ja tuttujen kanssa sosiaalisessa mediassa.

Verkkosivut on tehty kolmella kielellä; ruotsiksi, englanniksi sekä lyhennettynä versiona suomeksi. Tärkein sisältö löytyy suomenkielisiltä sivuilta, joita on tarkoitus laajentaa ajan myötä. Jäljellä on vielä myös joidenkin erikoismoduulien toteuttaminen.

Haluamme mielellämme tietää, mitä mieltä käyttäjät ovat uudesta verkkosivustostamme ja siksi olemme tehneet sivuille täytettävän palautelomakkeen.

Lisätietoja:
Yrekshögskolan Novia, Viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, puh. 050 561 7803

 

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle