11.1.2021

Arene: Tulevaisuuden AMK- Hackathonin tiimihaku nyt auki

ARENE: TULEVAISUUDEN AMK – HACKATHONIN TIIMIHAKU ON NYT AUKI!

Tulevaisuuden AMK – Hackathonin tiimihaku on nyt auki! Toivoisimme, että voisitte jakaa tietoa tästä eteenpäin opiskelijoille. Haku on avoinna 7.2.2021 saakka. 

Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu on Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen ja Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOKin yhteinen hackathon-tapahtuma. Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu juhlistaa vakinaisten ammattikorkeakoulujen 25-vuotista historiaa, kohdistaa katseet ammattikorkeakoulujen tulevaisuuteen, haastaa ajattelemaan ja luo uutta. 

Tapahtuma järjestetään täysin etänä.

Haemme kilpailuun ammattikorkeakouluopiskelijoiden muodostamia tiimejä kehittämään ratkaisuja ammattikorkeakoulutuksen tulevaisuuden haasteisiin. Kilpailuun voi hakea ammattikorkeakouluopiskelijoista koostuva 2-5 hengen tiimi omalla ratkaisuideallaan. Opiskelijoiden ei tarvitse opiskella samassa ammattikorkeakoulussa. Aiempaa kokemusta hackathoneista ei tarvita.

Kilpailuun valittuja tiimejä sparrataan ja fasilitoidaan ratkaisuidean kehittämisessä.

 Osallistumiseen tarvitsee oman tiimin sekä luovaa ja innovatiivista mieltä. Tiimit esittelevät hakemuksessa ongelman tai teeman, johon haluaisivat tarttua, sekä ratkaisuidean ongelmaan lyhyesti. Lisäksi lomakkeella arvioidaan idean uutuusarvoa, ja esitellään lyhyesti jokainen tiimiläinen. Valittujen ratkaisuehdotusten tulee sijoittua vähintään yhden esitellyn teeman alle.

Lisätietoa osallistumisesta ja teemoista löytyy www.tulevaisuudenamk.fi .

#TulevaisuudenAMK

Twitter @Arene_ry

www.arene.fi

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle