4.9.2019

30 opiskelijaa aloittaa Masters-tutkintoon johtavassa tekniikan koulutusohjelmassa Vaasassa

hogreyh 5.9.2019 3

Vaasassa polkaistaan 5.9. käyntiin uusi Masters-tutkintoon johtava englanninkielinen koulutus Industrial Management and Engineering. Koulutusohjelmassa aloittavien 30 opiskelijan joukosta suurin osa työskentelee energiaklusterin yrityksissä, jotka toimivat kansainvälisillä vientimarkkinoilla.

”Uusi koulutus on kehittyneempi versio Teknologiaosaamisen johtaminen -koulutuksesta (Teknologibaserat ledarskap), jota Novia on toteuttanut jo 12 vuotta. Koulutuksen on suorittanut jo yli 100 henkilöä. Nyt haluamme tuoda koulutuksen yhä useamman ulottuville tarjoamalla sitä englanninkielisenä Industrial Management and Engineering - ohjelmana. Tällä koulutuksella korkeakoulu vastaa kansainvälisesti toimivien yritysten ja teollisuuden keskuudessa vallitsevaan tieto- ja rekrytointitarpeeseen”, sanoo rehtori Örjan Andersson.

”Koulutus on ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava ja sen laajuus on 60 opintopistettä. Koulutus antaa työkalut muutoksen ja kehityksen johtamiseen ja toteuttamiseen. Osallistujat pääsevät kehittämään taitojaan johtamisessa, liiketoiminnan kehittämisessä, tekoälyssä ja analytiikassa. Heille tarjotaan myös syvällistä näkemystä käsitteisiin ’CustomerCentricity’ ja ’Demand Driven Flow’”, kertoo koulutusvastaava Stefan Granqvist.

Ensimmäisenä vuonna osallistujat opiskelevat johtajuutta ja liiketoiminnan kehittämistä. Seuraavana vuonna koulutuksessa keskitytään päätöksentekoon, analytiikkaan ja opinnäytetyöhön.

Hakuaika syksyllä 2020 alkavaan koulutukseen on 8-22.1.2020. Uutta ensi vuonna alkavassa koulutuksessa on se, että ylempää ammattikorkeakoulututkintoa varten vaaditaan tuolloin ainoastaan kahden vuoden työkokemus aiemmin suoritetun koulutuksen jälkeen. Opinnot koostuvat 30 opintopisteen syventävistä opinnoista sekä 30 opintopisteen arvoisesta opinnäytetyöstä.Opinnäytetyö toteutetaan kehittämistyönä joko omalle työnantajalle tai omaan yritykseen taikka vaihtoehtoisesti tutkimustyönä.

”Koulutuksen kohderyhmää ovat olleet henkilöt, joilla on insinöörin tutkinto tai muu siihen verrattavissa oleva ammattikorkeakoulututkinto tai kandidaatin tasoinen (Bachelor) tutkinto tekniikasta. Myös diplomi-insinöörit ja tekniikan alan jatkotutkinnon suorittaneet henkilöt kuuluvat koulutuksen kohderyhmään”, toteaa Granqvist.

Lisätietoa koulutuksesta osoitteesta:
https://www.novia.fi/programmes/master-degree-programmes/master-of-engineering-industrial-management-and-engineering/

Lisätietoa antaa:
Yrkeshögskolan Novia, koulutusvastaava, Industrial Management and Engineering, Stefan Granqvist, puh. 050 537 0430.

Lähettäjä:
Yrkeshögskolan Novia, viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, puh. 050 561 7803.

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle