15.1.2018

Novia stöder friidrottare och tradenomstuderande Felicia Åbacka i Vasa

Janica IMG 1976 copy

Novia och friidrottaren samt tradenomstuderande Felicia Åbacka i Vasa har kommit överens om marknadsföringssamarbete för året 2018. Novia och studeranden kommer att samarbeta kring bl.a. mässor och studerande evenemang. Åbacka studerar andra året på utbildningen tradenom (YH), företagsekonomi i Vasa och hennes främsta grenar är löpning, 100 m, 200 m och 400 m. Felicia har bla några FM-medaljer.

"Sponsoreringen av Åbacka är en investering i att bygga varumärket Novia. Vi betonar i vår sponsorverksamhet en tydlig koppling mellan Novias målgrupper och våra utbildningar. Resultatet av detta samarbete är att Novia syns via idrottarens deras kläder och i idrottarens sociala medier. Felicia kommer också att finnas med på mässor och evenemang där Novia finns representerat", säger kommunikationschef Jenny Svartsjö.

Felicia är ung, entusiastisk och hängiven, tar tag i möjligheter och vill vara bäst inom sitt område, och dessa argument passar bra in i marknadsföringen av Novia. Högskolan kommer bl.a. att dra nytta av samarbetet på studiemässor och andra evenemang som riktar sig till potentiella sökande. Novia ser det som fint att unga personer som studerar hos oss kan medverka i vår studeranderekrytering. Den unga studerande idrottaren är också bra förebild för andra unga personer.

novia bild

Läs intervjun med Felicia här.

Gå till "Nyheter"