10.3.2014

Yrkeshögskolan Novia stöder byggstuderande idrottare Selenius i Raseborg

Novia och skidåkare, skidskytt och löparen Andreas Selenius har kommit överens om marknadsföringssamarbete för åren 2014-2015. Novia är nöjd med att ha studerande på yrkeshögskolan som kan delta på bl a mässor och marknadsföring högskolan. Selenius studerar första året på utbildningen byggnads- och samhällsteknik vid campus Raseborg. 

Sponsoreringen av Selenius är en investering i att bygga varumärket Novia. Vi betonar i vår sponsorverksamhet en tydlig koppling mellan Novias målgrupper och våra utbildningar. Resultatet att detta samarbete är att Novia syns via Selenius på hans kläder.

Han är ung, entusiastisk och hängiven, tar tag i möjligheter och vill vara bäst inom sitt område, dessa argument passar bra in i marknadsföringen av Novia. Högskolan kommer bl a att dra nytta av samarbetet på evenemang som riktar sig till potentiella sökande. Novia ser det som fint att unga personer som studerar hos oss kan medverka i vår studeranderekrytering. Han är också en bra förebild för unga människor.

Gå till "Nyheter"