14.11.2017

Novia stöder produktionsekonomistuderande idrottare Solvin

jonassolvin2

Novia och friidrottaren Jonas Solvin har kommit överens om marknadsföringssamarbete för åren 2018-2019. Novia och studeranden kan samarbeta kring bl.a. mässor och övriga evenemang. Jonas Solvin studerar första året på utbildningen ingenjör (YH), produktionsekonomi i Vasa och hans främsta grenar är kulstötning och diskuskastning.

Sponsoreringen av Jonas Solvin är en investering i att bygga varumärket Novia. Vi betonar i vår sponsorverksamhet en tydlig koppling mellan Novias målgrupper och våra utbildningar. Resultatet av detta samarbete är att Novia syns via idrottarna på deras kläder och via deras hemsidor.

Han är ung, entusiastisk och hängiven, tar tag i möjligheter och vill vara bäst inom sitt område, och dessa argument passar bra in i marknadsföringen av Novia. Högskolan kommer bl.a. att dra nytta av samarbetet på studiemässor och andra evenemang som riktar sig till potentiella sökande. Novia ser det som fint att unga personer som studerar hos oss kan medverka i vår studeranderekrytering. Den unga studerande idrottaren är också bra förebild för unga människor.

Läs intervjun med Jonas.

 

 

Gå till "Nyheter"