28.5.2015

Novia med på Pop-up Österbotten i Helsingfors

pop up pohjanmaa4

Yrkeshögskolan Nova är med och presenterar sin utbildning inom kultur och teknik 11-13.6.2015 på Senatstorget i Helsingfors.

"Novia väljer att presentera sin teknikutbildning på Pop-up Österbotten genom att föra fram den unika studiemiljön vid Undervisnings- och forskningscentret Technobothnia och samarbetet mellan högskolorna i Vasa, vilket gör staden till en viktig utbildare av ingenjörer. Novia att föra fram sin ingenjörsutbildning i samarbete med VAMK och Vasa Universitet på Pop-up", säger enhetschef Jonas Waller vid Yrkeshögskolan Novia.


"Via evenemanget i Helsingfors får vi möjlighet att lyfta fram den unika kulturutbildning som Yrkeshögskolan Novia erbjuder vid Campus Allegro i Jakobstad. Vi får samtidigt presentera den toppmoderna Schaumansalen som rymmer 400 personer och Galleri Gro som är ett konstnärsdrivet och ickekommersiellt galleri. Under evenemanget kommer Novia att delta med kulturinslag i form av musik, installationer, performance och utställningar", berättar enhetschef Sören Lillkung vid Yrkeshögskolan Novia.

Läs mera om evenemanget här.

EVENEMANGET ÄR ÖPPET FÖR ALLMÄNHETEN
Torsdag 11.6 kl. 10–20
Fredag 12.6 kl. 8.30–20
Lördag 13.6 kl. 10–17

Programmet fortsätter till kl. 22.00 (torsdag och fredag). Evenemangsområdets restaurang håller även öppet till kl. 22.

Gå till "Evenemang (arkiv)"