Novia alumnverksamhet blogg4

17.08.2021 | Kommentarer

Härmed, är bloggen officiellt öppnad!

Jag har under den senaste tiden haft förmånen att arbeta med att bygga upp Novias alumnverksamhet. Jag har alltid gillat mitt jobb inom utbildningen och att få jobba med Novia alumner har tagit jobbet till en helt ny nivå. Så kul och givande att dagligen få ha kontakt med våra alumner.

Novia har förverkligat en hel del inom alumnverksamhet och mer är på gång! Mitt huvud är fyllt men flera idéer och tankar på nya roliga grejer! En egen blogg (som jag nämnde i våras) är det nyaste och jag hoppas innerligt att ni hänger aktivt med och levererar texter och inlägg. Tanken med bloggen är att Novia alumner kan gästblogga om studietiden, arbetsliv och karriär eller andra trevliga erfarenheter, milstolpar och händelser. Som gästbloggare har du samtidigt en ypperlig chans att lyfta fram din egen verksamhet.

Självklart kommer det även att finnas utrymme för Novias personal att blogga om saker som kan vara av intresse för våra alumner. Deras inlägg är ett enkelt sätt att hållas uppdaterad om det som sker inom utbildningarna och på Novia.

Jag har också planer på att införa en serie - ”5 snabba frågor - 5 quick questions” på bloggen.

Förutom bloggen så kommer vi att fortsätta med alumnintervjuer. Det är mycket uppskattat och värdefullt innehåll. Sidorna är välbesökta under ansökningstiden!

Vi hoppas också att vi inom en snar framtid kan ordna en alumnträff, så våra alumner kan delta för att samla inspiration och idéer samt nätverka.

Härmed, är bloggen officiellt öppnad! Välkommen att ta kontakt.

Raseborg 17.8. 2021

Bella Alén
alumnkoordinator

Nyckelord:
Kategorier: