Pakkauskilpailu 2018

Vinnarutstallning produkterPakkaus myy! 

Se ei ole koko totuus, mutta voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että pakkaus on tärkeä osa tuotetta. Sen vuoksi Artesaaniruuan SM-kisoissa 2018 järjestetään taas pakkauskilpailu artesaaniruokatuotteille. Pakkauskilpailu on erillinen kisa, jonka perusajatus on yksinkertainen. Jokainen kävijä voi äänestää omaa suosikkiaan. Eniten ääniä saanut voittaa. 

Artesaaniruokayritykset saavat osallistua kilpailuun yhdellä tuotteella. Kaikki tuotteet kilpailevat samassa luokassa. Äänestyslomakkeelle voit myös omin sanoin kirjoittaa miksi tuote miellyttää sinua. Kommentit annetaan tiedoksi osallistujille, mutta siitä ei ole takeita, että kaikkia pakkauksia kommentoitaisiin kirjallisesti.

Kilpailunäytteet asetetaan näytteille Novian päärakennuksessa ja ne ovat nähtävillä äänestystä varten torstaista 22.3. klo 09.00 perjantaihin 23.3. klo 13.00.

Palkinnot jaetaan samanaikaisesti Artesaaniruuan SM-kisojen palkintojenjaon kanssa Raaseporissa 23.3. klo. 18.00.

Pakkauskilpailussa ilmoittaudutaan ja jätetään tuote erikseen
Ilmoittaudut pakkauskilpailuun kotisivun kautta. Osallistumismaksu on 30 € ja pyydämme sinua jättämään ilmoituksesi 28. helmikuuta 2018 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan tuotteen nimi, tyyppi, paino tai tilavuus, sekä säilytyslämpötila.

Jättö tapahtuu keskiviikkona 21.3. klo 13.00-20.00 Novian päärakennuksen (Raaseporintie 9, Tammisaari) infopisteessä.

Jätä valmis tuote omassa pakkauksessaan merkinnöin varustettuna.