Man håller i låda med grönsaker

Material

Rubrik

Publikationer

Trender som formar framtidens grönsakskonsumtion, Heidi Barman-Geust, Novia Publikation och produktion, serie R: Rapporter 8 / 2025

Framtidens grönsaker - Hur tänker finländarna?, Peter Björk (Hanken Svenska handelshögskolan), Henrik Virtanen (Yrkeshögskolan Novia), Lisa Niemistö (Hanken Svenska handelshögskolan), Yrkeshögskolan Novia, Novia Publikation och produktion, serie R: Rapporter 7 / 2025

Kolumn: ”Grönsaker i framtiden – vad och hur vill vi äta”, Heidi Barman-Geust, Peter Björk, Henrik Virtanen, 8.7.2025, Vaasa Insider

Nytt projekt stöder växthusproduktionen av grönsaker i Österbotten, Heidi Barman-Geust, 14.3.2025, Bioekonomibloggen, Yrkeshögskolan Novia 

Novias projekt fokuserar på ett konsumentperspektiv på framtida grönsaker, Henrik Virtanen, 4.3.2025, Blogg i SÖFUK Svängrum-e

Nyttiga länkar

Framtidens grönsaksdisk, Fredrik Fernqvist, SLU, institutionen för arbetsvetenskap, ekonomi och miljöpsykologi och Caroline Göransson, LRF Konsult. 2017, Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarp, Rapport 2017:9.