14.8.2019

Projektet Infra-Botnia vid Novia är med på Load Up North i Umeå

Capture29

Mässan Load up North’s fokus ligger på entreprenadmaskiner, transport och rekrytering och är den största i sitt slag i de norra delarna av Norden. Kom med och skapa nätverk!

Mässan ordnas 29-31 augusti i Umeå.
För intresserade ordnar Infra-Botnia i samarbete med Viexpo en resa till mässan. Mera information om den hittar du här: https://viexpo.fi/sv/exportframjande-resa-load-up-north-anmalning/

Under mässdagarna välkomnar Infra-Botnia till kostnadsfria seminarier och paneldebatter med fokus på små och medelstora företag speciellt inom entreprenadbranschen, väg och anläggning.


Paneldiskussion 1 - torsdag 29/8 kl. 14:00-14:40
Hur kan entreprenadbolag satsa utomlands och varför lönar det sig?
Paneldebatt om gränsöverskridande företagande. Medverkar gör bland annat Karl-Erik Johansson (Uminova Innovation), Kristian Schrey (Viexpo) och Petra Ylitalo (Infra-Botnia, Yrkeshögskolan Novia). Debatten modereras av Annakarin Nyberg.

Paneldiskussion 2 - fredag 30/8 kl. 14:00-14:40
Digitala möjligheter inom entreprenadbranschen
Under fredagens seminarium intervjuas Robin Wallenius (infraföretagare från Hjo och mottagare av ME:s Infrastipendium 2018) på scenen av Annakarin Nyberg. Därpå följer paneldebatt med Stefan Fransson (ME), Kjell-Owe Ahlskog (Linqit) och Daniel Nylen (Infra-Botnia, Umeå Universitet).

Mera information om mässan hittar du här: https://www.loadupnorth.se/

Infra-Botnia är ett projekt inom Interreg Botnia Atlantica-programmet. Projektet bedrivs av Yrkeshögskolan Novia och Umeå Universitet. Projektet sträcker sig från januari 2018 till december 2020. Infra-Botnia erbjuder små och medelstora infra-/byggföretag öppna kostnadsfria tjänster och hjälper företag som vill satsa på att bli mer internationella och digitaliserade.

 

Capture2

Gå till "Nyheter "