11.3.2022

Kurs i att bygga ditt personliga varumärke

Linda Hörnfeldt

Projektet Kulturresiliens i det nya normala som genomförs av Yrkeshögskolan Novia och KulturÖsterbotten, arrangerar en kostnadsfri kurs om hur du bygger ditt personliga varumäre.  

Vill du veta hur en influencer tänker och agerar för att skapa innehåll som engagerar? Nu har du en unik möjlighet att delta i en tredelad workshop med Sveriges influencerproffs Linda Hörnfeldt som lär dig mer om vad du behöver tänka på när du i ett digitalt sammanhang ska bygga ditt personliga varumärke och hur du i praktiken gör det. Vi tar influencerstrategierna in i kulturvärlden!

Anmäl dig senast 22.3 via forms.

Tidtabell

  • Vad är personligt varumärke och varför är det viktigt? Vi går igenom beståndsdelarna i personligt varumärke och gör en nulägesanalys.
  • Tidpunkt: 24.3 2022, kl. 19-20, Teams

 

  • Vem är din idealföljare och hur fördjupar du din relation till hen? Analys av målgruppen samt genomgång av relationsresan.
  • Tidpunkt: 31.3 2022, kl. 19-20, Teams

 

  • Content- och kanalstrategi - Vilket innehåll ska du skapa och vilka kanaler ska du använda? Genomgång av ägda vs hyrda kanaler.
  • Tidpunkt: 7.4 2022, kl. 19-20, Teams

 

Om föreläsaren

Linda Hörnfeldt hjälper soloföretagare och influencers att bygga personligt varumärke i sociala medier – och därmed sin business! Hon är grundare av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers, och författare av boken ”Yrke: Influencer” (Brombergs). Hon driver också två podcasts, ”We Are Influencers” och ”Vad fan håller jag på med?!” och föreläser frekvent om influencer marketing och personligt varumärke.

 

För mera information om kursen kontakta

Kulturresiliens alla logon 2

 

 

Gå till "Nyheter "