27.4.2022

Konsten att ta betalt – prissättning i skapande branscher

kamera i förgrunden uppträdande på scen i bakgrunden

Projektet Kulturresiliens i det nya normala som genomförs av Yrkeshögskolan Novia och KulturÖsterbotten presenterar en föreläsning om att sälja digital kultur.

Föreläsningen "Konsten att ta betalt – prissättning i skapande branscher" ger dig konkreta tips och idéer för hur du prissätter din produkt eller tjänst och hur du skapar värde i det du säljer. Under föreläsningen går vi genom de fällor vi vanligtvis trillar i när vi tänker pris och lär oss konstatera det faktum att det kunden värdesätter, betalar hen också för. Vi lyfter fram prissättning i allmänhet och diskuterar prissättning av digitala tjänster i synnerhet. 

Föreläsningen hålls den 9 maj kl.13 - 15 via Teams. Anmäl dig senast den åttonde maj via forms. 

om föreläsaren Maria Österåker

maria osteraker2Maria Österåker är en omtyckt föreläsare inom företagsutveckling och har bland annat skrivit boken "Ta betalt! Och prissättning i skapande branscher" som utkommit på Liber förlag. Det senaste året har hon även gjort undervisningsfilmer för svenska ALMI och pratat prissättning i en av Sveriges största poddar kring entreprenörskap.

Marias mål är att prata lönsamhet och prissättning så att alla förstår och direkt kan använda kunskapen i sitt eget företag.

 

 

 

 

 

 

För mer information kontakta

Kulturresiliens alla logon 2

 

Gå till "Nyheter "