13.8.2019

IRM-Tool ordnar workshop i samarbete med WISTA

businesswoman 2386254 340

Projektet IRM-Tool på Yrkeshögskolan Novia ordnar i år igen en workshop kring innovationer inom de kreativa branscherna och sjöfartsbranschen i samarbete med WISTA.

Tillfället är samtidigt nätverket WISTAs årsträff och riktar sig speciellt till personer som är intresserade av innovationsverksamhet och ger plats för diskussion kring förutsättningar för att lyckas med att skapa en innovativ kultur inom en organisation. Workshoppen leds av Arto Kunnola, sakkunnig inom försäljning och marknadsföring, och mångkonstnären Liana Potila.
Under workshoppen presenteras och testas också det verktyg projektet IRM Tool tagit fram för att utveckla  innovationskunnande inom organisationer.

Under tillfället bjuds det på kaffe med dopp och möjlighet till nätverkande i samarbete med WISTA (Women’s International Shipping & Trading Association).
Workshoppen hålls på finska och antalet platser är begränsat.
Anmälningar tas emot av Rita Rauvola, projektledare IRM Tool: rita.rauvola@novia.fi .

Tid: 27.8 2019 klockan 15.30-19.30
Plats: Aboa Mare, våning 2
Kostnadsfritt evenemang!

Projektet Innovation Resource Moderator Tool (IRM-Tool) finansieras av Europeiska specialfonden och pågår under tiden 29.5.2017-31.10.2019. Yrkeshögskolan Novia koordinerar projektet i samarbete med Åbo Akademi och Åbo Yrkeshögskola. Meyer Åbo-varvet är en strategisk partner.
Läs mera här: https://www.novia.fi/forskning/alla-projekt-pa-novia/fartygssimulation/irm-tool-innovation-resource-moderating-tool


#irmtool #maritimecreativity #womenwhomovetheworld #wista

Capture

 

 

 

 

slutsemi

 Bild: Pixabay.com

Gå till "Nyheter "