5.1.2022

Hur locka publik till skärmen? Ta del av den kostnadsfria föreläsningsserien i januari

person med dator computer laptop unsplash

Yrkeshögskolan Novias och KulturÖsterbottens projektet ”Kulturresiliens i det nya normala” ordnar två föreläsningar om hur du som arrangör lockar publik till skärmen. Tillfällena ordnas online och är helt gratis.

Föreläsningarna hålls av Nina Dahl-Tallgren som är teaterpedagog, föreläsare och grundare av konceptet Konsten att övertyga.

Fixa din setup – nå ut till din publik

Tidpunkt: 13.1 2022, kl. 18-20, Teams

Vilken digitalarena ska jag välja för mitt innehåll när jag vill nå ut till min publik? Vad ger det digitala mig för möjligheter att experimentera och göra nytt eller annorlunda? Vad behöver jag tänka på för att skapa en bra miljö och ett professionellt intryck?

Anmäl dig senast 12.1 via https://bit.ly/3kw7N8G

Det här är den andra delen i den tredelade föreläsningsserien Locka publiken till skärmen där du lär dig mer om vad du behöver tänka på när du i ett digitalt sammanhang ska nå ut till din publik och hur du i praktiken gör det. Vi gör det enligt principen klara, färdiga, gå!

Fånga din publik – nå fram

Tidpunkt: 20.1 2022, kl. 18-20, Teams

Hur kommunicerar jag med min publik genom den digitala linsen? Hur når jag fram? Hur inkluderar och bjuder jag in publiken i den digitala kulturupplevelsen?

Anmäl dig senast 19.1 via https://bit.ly/3kw7N8G

Det här är den sista delen i den tredelade föreläsningsserien Locka publiken till skärmen där du lär dig mer om vad du behöver tänka på när du i ett digitalt sammanhang ska nå ut till din publik och hur du i praktiken gör det. Vi gör det enligt principen klara, färdiga, gå!

Kulturresiliens alla logon

 

Gå till "Nyheter "