31.8.2021

FUI-Fika 1.9: Hur skapa hållbarhet i verksamhet med agila arbetssätt?

FUIfika fb linkedin

I höstterminens första FUI-Fika 1 september, kl.14.00 berättar Mariah ben Salem Dynehäll från Drivhuset i Sverige om nyttan med en hållbar Business Model Canvas.

Mariah ben Salem Dynehäll är vd för Drivhuset Göteborg. Hon har i många år fört människor och grupper från idé till hållbara affärsmodeller, tränat dem i värdeskapande processer och genomfört utvecklings- och innovationslabb i vitt skilda sammanhang. 

I FUI-Fika 1 september, kl.14.00, diskuterar forskningsledare Hanna Guseff och Mariah ben Salem Dynehäll om hållbarhet och business under rubriken ” Hur skapa hållbarhet i verksamhet med agila arbetssätt – Vad är nyttan med en hållbar Business Model Canvas?”.

Mariah Ben Salem

Yrkeshögskolan Novia har grundat Drivhuset Novia 2018, och är samarbetspartner för Drivhuset Norden. Novias institution för företagsekonomi integrerar Drivhusets verktyg i undervisningen, bland annat med service design och ledarskapsmodeller.

Anslut till FUI-Fikat via länken nedan.

Microsoft Teams meeting
Join on your computer or mobile app
Click here to join the meeting

FUI-Fika är ett återkommande webbinarium, där Novia bjuder in samarbetspartners och andra gäster för att diskutera aktuella teman i anknytning till forskning, utveckling och innovation. Temat för höstens webbinarier är hållbarhet FUI-Fika är en del av Temaåret för forskningsbaserad kunskap.

 

 

Gå till "Nyheter "