22.10.2018

Yrkeshögskolan Novia med på Soteuttamo 2.0

woman 3187087 340

Man kunde kalla evenemanget ”Soteuttamo” för en slags verktygslåda för social- och hälsovårdsbranschen. Yrkeshögskolan Novia är med då evenemanget kommer till Vasa.

Det hela handlar om att skapa nätverk och verktyg inför de förnyelser som är på gång inom social- och hälsovårdsbranscherna. Evenemanget Soueuttamo 2.0 samlar aktörer och experter till ett öppet evenemang där nätverkande, information och coaching står i centrum.

Soteuttamo har turnerat runtom i landet sedan i fjol och ordnats på 60 olika ställen. Nu är det Vasas tur, och Yrkeshögskolan Novia deltar i evenemanget med en egen monter.

Soteuttamo 2.0 ordnas på Silveria 7 november klockan 14.30-18. Evenemanget är avgiftsfritt.

Det är Sitra, Jubileumsfonden för Finlands självständighet, som tillsammans med fem kommunala aktörer utvecklat konceptet Soueuttamo. Andra medverkande under evenemanget i Vasa är Välmåendebranschernas förbund, InMedi, NTM-centralen i Österbotten, Sociala Oy, SOSTE ry, SHM - Försök med personlig budget i Österbotten, Företagarna i Finland, Arbets - och näringsministeriet (ANM), Vasa stad, Vasa Settlementförening, Vasanejdens Föreningar – Projekt Organisation 2.0 Österbotten.

Programmet finns här. 

 

Gå till "Nyheter "