3.3.2014

Aronia Research Report 2013 – den nya årsberättelsen är här!

 

Aronias verksamhetsberättelse för 2013 är som bäst i tryck, men vi publicerar naturligtvis rapporten också på vår hemsida.

Vi på Aronia tror att det är viktigt att berätta vad vi egentligen håller på med, och därför försöker vi göra rapporten utförlig, intressant och trevlig att se på. Vi gör den primärt på engelska, därför att det är viktigt för oss att också visa verksamheten för hela det internationella nätverk av folk som jobbar med oss, och för att vi vill ha Campus Raseborg på världskartan.

Rapporten presenterar vår forskning – där Kustlandsteamet spelar en viktig roll – och vår mer tillämpade verksamhet i olika projekt med en mer tillämpad vinkling. Aronias mål är att se till att Åbo Akademi och Yrkeshögskolan Novia ser oss som en genuint gemensam resurs som arbetar för bägge institutionerna, samtidigt som vi vill visa våra andra finansiärer att vi gör ett gott arbete.

I arbetar nu under 2014 för en ytterligare profilhöjning för Novias Campus Raseborg, och gör vårt bästa för att ännu mer arbeta med och för vår region och för att för egen del stärka utbilningen vid Campus Raseborg.

Så varsågoda, klicka in och läs mer!

 

Gå till "Nyhetsarkiv"